rooster

De studio is weer volledig geopend!

lessen

 

Meer dan 50 yogalessen per week, 7 dagen in de week. Doordeweeks kun je al om 6:00 beginnen en de laatste les start om 20:15. Met een team van enthousiaste, gecertificeerde docenten geven we in de studio les in verschillende stijlen die uiteenlopen in intensiteit. Je bent bij ons altijd flexibel in de dag en tijd waarop je lessen wilt volgen. Voor alle doorlopende lessen kun je reserveren, maar je mag ook komen zonder te reserveren. Wil je zeker zijn van een plek in de les? Reserveer dan! Ben je benieuwd naar welke les bij je past? Kijk hierboven tussen ons aanbod of klik hier voor tips.

 

We organiseren ook regelmatig workshops en cursussen in onze yogastudio. Iedereen is hierbij welkom, je hoeft niet per se yogalessen bij ons te volgen om aan de workshops mee te doen. In overleg is het ook mogelijk om privéles te krijgen, ons een workshop op locatie te laten verzorgen, of ons in te huren voor bedrijfsyoga. Neem contact op om je wensen te bespreken en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

 

In de schoolvakanties, ook de zomervakantie, zijn we gewoon open. Op officiële feestdagen zijn we meestal gesloten. Afwijkingen van ons lesrooster maken we ruim van te voren bekend.

 

We also teach in English if a non-Dutch-speaking yogi comes to our classes :)

Voor het eerst?

 

Voor het reserveren van lessen hebben we een aantal spelregels opgesteld, zodat het voor iedereen eerlijk en duidelijk is hoe het werkt:

  • Je kunt een les boeken tot het aanvangstijdstip van de les.
  • Als je een les boekt dien je uiterlijk 5 minuten voor de les begint aanwezig te zijn, als je later bent is je reservering niet meer geldig.
  • Je kunt tot een uur voor de les je reservering zelf annuleren in Momoyoga. Daarna kun je alleen nog in noodgevallen annuleren door contact op te nemen met David of Gemma voor de les. Met terugwerkende kracht annuleren na de les is niet mogelijk.
  • Het spreekt misschien voor zich, maar kom naar de les die geboekt hebt of annuleer tijdig. Op deze manier zijn alle plaatsen ook daadwerkelijk gevuld en hoeven we niemand onnodig teleur te stellen.
  • Het maximum aantal deelnemers staat bij elke les aangegeven, hier gaan we niet overheen.

 

Les volgen zonder reserveren

Het is niet verplicht om je in te schrijven voor een les, je kunt nog steeds gewoon komen wanneer je wilt zonder van tevoren te reserveren. Het zou dus alleen wel kunnen voorkomen dat de les al vol is met deelnemers die gereserveerd hebben. Tot vijf minuten voor de les wachten we op de reserveringen, daarna zijn alle beschikbare plekken vrij voor iedereen. Als er meer mensen zijn dan plekken hanteren de volgorde van binnenkomst.

lesrooster

Heb je een keuze gemaakt voor het type les wat bij jou past? Bekijk ons lesrooster en boek direct lessen!

locatie

Kluizenaarsbocht 6

2614GT Delft

 

Gratis parkeren

bank

NL73 INGB 0006 1333 74

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze events, workshops en cursussen?

openingstijden

ma

di

wo

do

vr

za

zo

 

6:00 - 21:30 uur

6:00 - 21:30 uur

6:00 - 21:30 uur

6:00 - 21:30 uur

6:00 - 21:30 uur

8:30 - 12:30 uur

9:30 - 17:30 uur

Branding & webdesign by Purple Carrot Creatives

openingstijden

ma - vr

za

zo

 

6:00 - 21:30 uur

8:30 - 12:30 uur

9:30 - 17:30 uur